Om nog iets beter te onderbouwen waarom ik zeker van toegevoegde waarde kan zijn, hierbij iets meer informatie over mijn werk en ervaring:

In 2009 studeerde ik af aan de NHTV in Breda en ben ik voor het eerst als Event Manager aan de slag gegaan. Ik kreeg de verantwoordelijkheid om op diverse locaties in Nederland en België beach volleybal weekenden te organiseren voor de breedtesport. Ik vond het toerisme ontzettend leuk, maar ik merkte dat het organisatorische aspect iets was waarin ik mij meer wilde ontwikkelen. Alle te bedenken werkzaamheden kwamen voorbij; van het werven van personeel, tot het meedenken met de marketinguitingen en het neerzetten van de volleybalvelden op locatie.

Ondertussen werd het beachvolleybal steeds populairder in Nederland en organiseerden wij naast de breedtesport- ook de topsportevenementen. Denk hierbij aan bekende evenementen in het The Hague Beach stadion, op de Dam in Amsterdam, op het marktplein in Den Haag of bij de SS Rotterdam.

Na 3,5 jaar begon het toerisme weer te kriebelen en vond ik dat het tijd werd om iets met mijn diploma’s te gaan doen. Ik solliciteerde en werd aangenomen bij een middelgrote touroperator waar ze net bezig waren om een zomerlabel op te zetten. Wat een geluk en hoe leuk is het om een label helemaal op te mogen zetten samen met de marketingafdeling! Een aantal weken in het jaar kon je mij in Italië vinden en in deze tijd is dan ook de liefde voor dit land ontstaan!

Na 5 jaar liep het label erg goed en wist de klant ons te vinden, dus voor mij werd het tijd voor een nieuwe uitdaging! Deze vond ik bij een kleinere wintersportaanbieder in Rotterdam en in deze stad werken voelde als thuiskomen. Ik kreeg hier de kans om de afdeling Product Management op te zetten, met de ontwikkeling van het systeem bezig te zijn en een stukje verkoop te kunnen doen. Een echte productafdeling is er niet gekomen, maar links en rechts werkte ik aan het product en koppelde ik dit aan de marketingstrategie. Veel kennis van systeemontwikkeling heb ik hier wel op gedaan! Deze touroperator is actief op de particuliere en zakelijke markt en met mijn ervaring in de evenementen heb ik voor iets meer dan 500 collega’s een wintersportweekend in Italië mogen organiseren. Voor de groep is o.a. een compleet eigen après-ski dorp gebouwd en zijn er diverse dj’s ingevlogen. Het werd een groot succes en daarmee eentje voor op mijn CV!

Het gevoel om voor mijzelf te beginnen werd ondertussen steeds sterker en daarom ben ik in mijn privétijd fietsweekenden in Italië en de Ardennen gaan organiseren en heb ik een eigen vrouwen fietsclub, met kledinglijn, opgezet die na 4 fietsseizoenen veel enthousiaste dames heeft aangetrokken!

Tot op heden heb ik het geluk gehad om veel mooie, leerzame dingen te mogen doen waar veel variatie en uitdaging in gezeten heeft. De grootste leer hierbij is voor mij toch wel dat het toerisme (Italië!) en de evenementen van A tot Z mij enorm veel energie geven!

Wil je meer weten over mijn werkervaring? Neem dan een kijkje op mijn LinkedIn.