Ciao, ik ben Brenda!

Voorafgaand aan het schrijven van de teksten op mijn website, ben ik eerst 2 uurtjes met mijn racefiets op pad geweest. Even uitwaaien, maar ook nieuwe ideeën creëren, brainstormen en natuurlijk lekker fit blijven.

Dat ik hou van verantwoordelijkheden en organiseren komt ook in mijn privé leven erg naar voren. In 2014 heb ik een dames fietsclub, Giro Donne, opgezet in het Groene Hart. Na mijn verhuizing naar Voorne Putten heb ik een 2e groep opgezet en zo’n 2-3 keer in de week fiets ik met de dames van Giro Donne en genieten wij van de snelheid, het bewegen en van de kleine dingen om ons heen. Enkele keren heb ik fietsweekenden in Italië en de Ardennen georganiseerd, een perfecte combinatie!

Verder ben ik graag thuis of op pad met mijn dochter en kun je mij bij de eerste zonnestralen in de tuin vinden. Ergens lunchen of lekker uit eten doe ik graag en ook met familie en vriendinnen spreek ik graag af.

Ik beschik over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben erg geordend, gestructureerd en volledig. Er wordt pas iets losgelaten op het moment dat iets is afgerond. Ik ga tot het uiterste, met alles, maar wel zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Mijn naasten heb ik gevraagd om mij in een aantal zinnen te omschrijven. Naast mijn voorliefde voor Italië, wijntjes en mijn Fiat 500 werden ook mijn katten, fietshobby (racefiets, mountainbike) en zelfs opruimen genoemd. Verder werd ik omschreven als sociaal, eigenzinnig (positief en soms ook wel eens negatief), behulpzaam, eerlijk, enthousiast, iemand met een 100% gunfactor en een waardevolle vriendin en collega.

Eind 2020 ben ik mama geworden en kan ik wel zeggen dat dit ook een van mijn grootste hobby’s is!

Meer weten? Uiteraard sta ik ervoor open voor een eerste kennismaking face-to-face, via zoom of misschien tijdens een ritje op de fiets?