Ciao, ik ben Brenda!

Zojuist, voorafgaand aan het schrijven van deze tekst, heb ik eerst 2 uurtjes op mijn racefiets gefietst. Dit is mijn manier om te brainstormen, mijn gedachten te ordenen, mijn ei kwijt te kunnen en daarnaast mijn grootste hobby uit te oefenen. Ik ben sportief én kan stiekem ook niet zo goed stilzitten.

Dat ik hou van verantwoordelijkheden en organiseren komt ook in mijn privéleven erg naar voren. In 2014 heb ik besloten om mijn passie voor wielrennen met anderen te delen en heb ik besloten om een eigen dames fietsclub op te zetten. Zo’n 3 keer in de week fiets ik met de dames van Giro Donne in het Groene Hart en genieten wij van de snelheid, het bewegen en van de kleine dingen om ons heen.

Ik beschik over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben erg geordend, gestructureerd en volledig. Er wordt pas iets losgelaten op het moment dat iets is afgerond. Ik ga tot het uiterste, met alles, maar wel zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Mijn naasten heb ik gevraagd om mij in een aantal zinnen te omschrijven. Naast mijn voorliefde voor opruimen (stofzuigen!), werden ook mijn liefde voor Italië, eten/drinken (rode wijn, olijfolie en buffelmozzarella), katten en mijn Fiat 500 meerdere malen genoemd.

Verder werd ik omschreven als sociaal, eigenzinnig (positief en soms ook wel eens negatief), behulpzaam, eerlijk, enthousiast, iemand met een 100% gunfactor en een waardevolle vriendin en collega (ik heb ze er niet voor betaald :)).

Meer weten? Uiteraard sta ik ervoor open om een eerste kennismaking face-to-face te doen. Of misschien tijdens een ritje op de fiets?